Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mirakel

Biokemi på sin spets
en specifik
molekyl
öppnar dörren
förstör,
ser till att
det sjuka dör.
Det känns,
det märks
det onda försvinner
nu kan jag gå igen
utan hinder.
Tack alla vetgiriga
forskare!




Fri vers av Shifra
Läst 179 gånger
Publicerad 2013-12-30 22:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra