Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nästa gång vrider jag ratten dit jag vill


till en omtänksam släkting

du säger att jag behöver en ny basgarderob

jag behöver fårskinnssulor och varma skor mer

men jag fixar det

och om du vill ge mig det -

välkommen!

men prata om det?

ja om jag börjar

vill vara ödmjuk

vill vara sensitiv

du är rak och ärlig

talar dina tankar

vrider ratten

uppskattar att du är loss och ärlig

uppskattar din omtanke

men...

jag vet redan mycket som jag borde

struntar i det

för annat är viktigare

vi prioriterar olika och

bara Gud är min final authority

"Blessed (happy, fortunate, prosperous, and enviable) is the man who walks and lives not in the counsel of the ungodly [following their advice, their plans and purposes] . . . But his delight and desire are in the law of the Lord, and on His law (the precepts, the instructions, the teachings of God) he habitually meditates (ponders and studies) by day and by night." Psalm 1:1–2




Fri vers av Ess VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-01-03 21:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ess
Ess VIP