Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bli fri

Dikta är skit
Då menar jag skitfint och viktigt
Ett sätt att dränera sina tankar och känslor
Man kan annars gräva ner dom i ett hål
Sova bort dom
Nej-skriv skriv skriv
Dig fri




Fri vers (Fri form) av Catten
Läst 142 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-01-03 23:25



Bookmark and Share


  Annika Persson
jag bor i ett hål
kasta gärna ner glöd
här är det en vit pudel som skäller
att sova är att komma på det själv
om man bara vaknar igen
men det gör man väl
och nu ska jag gå och samtala -
med mig själv på täppan
nå'n sa nå't om fri
HALLÅ! var det du?
Fri låter spännande



2014-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Catten

Senast publicerade
Nu
Bli fri
Saknad
* Se alla