Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

drömmarna som åt upp den gula

lilla gula sover
drömmarna bits

"lilla gula, nu är det mat"

men drömmarna har redan ätit lilla gula

"kom nu, det är köttbullar med mos"

vi ses i himlen




Fri vers av randiga
Läst 233 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-01-05 11:08



Bookmark and Share


  Nanna X
som en början på en bilderbok
2014-01-05
  > Nästa text
< Föregående

randiga