Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äckel!

Tänderna är sjukt vita av dento... någonting
Ett sådant kapitalistiskt blingbling

Dessa vita tänder som inte druckit rött
Bländar som ett lysrör på en hotelltoalett

Bling, bling din dumma sill
Jag ler så mycket jag vill!

Kisar helt förbryllad mot detta grin
Kan inte fatta att man kan leva på ett flin

-Du, bruden... BlingBlingBling...
Jag kan få vem jag vill!

Så patetiskt äckligt!




Fri vers av anbro
Läst 126 gånger
Publicerad 2014-01-05 21:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anbro
anbro

Senast publicerade
Äckel!
I mitt huvud
* Se alla