Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Falska drömmar

Jag satte ett stjärnband
Likt ett diadem i mitt hår
För tystnaden ekade tomt
Och natten var så svart
Men i samma ögonblick
Som stjärnbandet blev diadem
Förlorade det sin glans
Och föll matt mot mitt hår
Så här sitter jag nu i mörker
Med ett trasigt stjärnband
Utan gnistrande vackerhet
Medan stjärnorna skaver min hud
Som ett smärtsamt bevis
Stjärnband passar i himlen




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-01-05 21:58



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Enormt bra formulerat! Superbt och så poetiskt!
2021-01-05

  Lars Hedlin
Mycket bra och känslofyllt!
2014-01-08

  Angel of love
Du strålar som en stjärna utan diadem.
2014-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP