Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekshunger

Att älta

är sälta

för en sötsugen själ




Fri vers av bulten
Läst 456 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-01-06 12:17



Bookmark and Share


  axveronika
Javisst. Men sen vidare
2014-01-06
  > Nästa text
< Föregående

bulten