Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min svarta ängel

älskade svarta ängel du gör det så bra
du gömmer dig så duktigt i tankarna jag har
du är en trygghet så brinnande het
du hatar världen och glömmer dess älskvärdhet
det är så skönt på natten när du är ett
med mörkret lika svart som vingarna du gett
gett mig vilande över ryggraden lätt

på dagen vecklas vingarna ut
skymmer solen och svalkar min hud
från solen och dess strålande glädjebud
är jag nu för evigt skyddad av mörka fjädrar som skymmer skyn
när jag sänker mitt ansikte ner i kudden inatt
vet jag min svarta ängels vingar håller värmen tills morgondagens straff

straffet jag får av världen är
att min svarta ängel inte vill dela mig med någon där
där ute i solen får jag inte gå
då slår min svarta ängel mig tusen gånger om
så hon släpper aldrig någon in
min svarta ängel har förlovat sig till mig

min svarta ängel vet att jag gör vad som helst
vad som helst så hon inte sviker mig
men vi båda vet mycket väl
mycket väl att det är döden hon vill ge
hon ligger under natten och väntar där
att jag borde enas med henne
med henne i de svarta änglarnas värld


(Inspirerad av Death in June - Little black angel)




Fri vers av Bnq
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-01-07 02:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bnq