Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljummen

Vissa dör. Vissa lever.

Men det spelar egentligen inte någon roll.

Det som är nytt är elden som bränner våra hjärtan bortom räddning.

Och kylan som fryser dem till is.

Så när vi sedan dör,

och förenas med den kalla jorden,

stanna själen i förskräckelsen,

och fryser.




Fri vers (Prosapoesi) av mozquito
Läst 289 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-07 18:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mozquito