Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om väntan...


Du kommer!

Så mild och behaglig du är
jag vet att du kommer
men vet inte när

När du väl kommer till mig
så väntar jag här
kom till mig, så ska jag omfamna dig

Vi har väntat länge båda två
det är nog så det ska vara
men till slut ska vi varandra nå.




Fri vers (Fri form) av mickech
Läst 266 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-01-08 23:44



Bookmark and Share


  Mirjo
Det hoppas jag
2014-01-09

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Så fint diktat... öm och kärleksfull...Håller med Thu: Välkommen tillbaka!
2014-01-09

  Rise Little One
Så mjuka och kärleksfulla ord om väntan. Välkommen tillbaks vännen.
2014-01-09
  > Nästa text
< Föregående

mickech
mickech