Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SKIT I NATUREN

Pengar är onaturliga och hela den civiliserade världen,
så utgår man ifrån  att  naturen är sann, faller  det  sig
naturligt  att  civilisationen är falsk, och  en civiliserad
människa  onaturlig, enda gången  hon  beter sig natur-
ligt är när hon saknar mynt till offentliga toaletten,och
i sin akuta nöd nödgas skita i busken och torka sig med
löv. låt oss därmed  värna  om  naturens  kretslopp  och
skita i naturen.
Sten Wiking




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 531 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-01-09 07:58



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Ja eller hur! Det är ett verktyg för att manipulera och styra. Nej bättre vore det med ett penninglöst samhälle som bygger på att bidra. Dessutom har pengarna inget värde annat än en överenskommelse som kan tippa från ena dagen till den andra och vilket händer med jämna mellanrum.

Bra och viktig text!
2014-01-09

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Sagt av Voltaire om Rousseaus "Samhällsföredraget"
när man läser Rousseau får man lust att gå på alla fyra.


2014-01-09

    ej medlem längre
Va e de för nån? Påminner lite om en typisk naturskitare
2014-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP