Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söker orden

Söker orden
för
att beskriva min smärta

Söker orden
för
att visa dig mitt sönderrivna hjärta

Söker orden
för
att visa min sorg

Söker orden
för
att fly från min imaginära borg




Fri vers av mickech
Läst 322 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-01-09 08:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket bra skrivet och förmedlat!
2014-02-03

  Lilla kråkan
Du har hittat orden.
2014-01-13

  anita VIP
bra dikt
2014-01-09

  Rise Little One
Sök och vi skall finna...
2014-01-09

    Rolf Zandén

Ja orden är mycket användbara
tänk om vi inte hade orden!!!
2014-01-09
  > Nästa text
< Föregående

mickech
mickech