Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KRITISK KRITIK AV KRITIKEN

 

Då det  kan  anses  stå  under  ens  värdighet  under-
kastas  kritik   av  icke  kompitent  repressentativa
kritiker utan vare sig kritiskt  källmaterial, substan-
ser eller verifiering,bedöms det som desinformativt
förtal.

En  kritisk  granskning  ska  värd namnet kritiseras
utifrån sin egna kritiska kritik av kritiken.

                                          --




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 364 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-09 19:48



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Intelligent filosofiska notiser här på doktors avhandling beskrivning, jag njuter träffa på återingen ord från mitt dåvarande liv vokabulär. KRITISK KRITIK AV KRITIKEN.
2014-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP