Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rio de Janeiro

som en stelnad jättevåg
höjer sig åkern utanför fönstret
vattnet som strömmar och strilar bildar en flod genom jorden
hösten kom tidigt i år
redan i januari
du säger att jag dömer dig för hårt
att jag inte ser min egen bjälke
gässen flyger av och an
nervöst på himlen
vattnet strilar
en januariflod genom åkern




Fri vers av Brunos brutta
Läst 76 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-10 09:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Brunos brutta

Senast publicerade
Rio de Janeiro
Oktober
* Se alla