Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brustet hjärta

Jag släpper in dig så nära inpå
Öppnar mitt hjärta för dig
Kramar dig hårt tills du blir alldeles blå
Då kan du inte andas och vill inte stanna hos mig

När hösten kommer blir jag ledsen på allt
Löven dalar sakta till marken
Och det börjar bli så himla kallt
Och vi går inte längre i parken

Liksom sommarens värme svalnar nu
Så svalnar mitt hjärta likaså
Jag som trodde det var jag och du
Mitt hjärta skulle ju för dig slå

Enda stunden skrattar jag så jag får ont i mage och kind
Andra stunden är du så rå
Är kärleken på riktigt så blind
Vill du verkligen att jag ska gå?

Du slänger mitt hjärta på marken så hårt
För att sedan plocka upp det och plåstra om
Du tar ner murarna runt mitt fort
Och sedan försöker du bygga upp dom

Jag vill skrika och gråta så att du förstår
Jag vill tröstas och bli kramad länge
Men jag är så himla rädd att du går
Så jag gråter tyst i sängen

Jag trodde på detta med hela mitt liv
Medan du försöker fly med sjumila kliv 




Bunden vers (Rim) av MimmiP
Läst 215 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-01-09 22:23



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
låter som personen inte respekterat samt älskat dig utifrån de behov och önskningar du har, du måste få krama hur hårt du vill, ditt hjärtas känslodalar måste få leva sitt liv, du måste få känna, samt göra vad du vill, men totalt älskad, det skall du i var dag, alltid vara.

inget mindre än fullständig kärlek, är du värd
2014-01-24
  > Nästa text
< Föregående

MimmiP
MimmiP