Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget skit

vissa killar tror att dom är värsta tjurar
häftiga för att dom bygger upp sina feta murar
"naj mannen, man kan inte visa känslor och säga så
det är nog mycket bättre om jag ber henne gå"
inget gullegull för han är en riktig G
inte konstigt att tjejer funderar på att bli bi
Men när dom har sex vill dom höra att man är bara deras
och gillar dom bilder på andra tjejer vill dom inte konfronteras
smart att få kakan och äta den
synd att dom inte fattar, det var sista chansen
så till alla brudar som är under förtryck, sick
ta skammgrepp på pungen, ryck och sen stick




Bunden vers av MimmiP
Läst 216 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-02-09 22:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MimmiP
MimmiP