Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plågor

Vrider och vänder mig i plågor
känns som jag står
mitt i ett hav av lågor

Smärtan sliter mig itu
måste hitta någonstans
där jag kan få ro nu

Jag står inte ut mer
om räddning och ett slut
jag till dig ber




Fri vers av mickech
Läst 208 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-01-10 17:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kram av styrka till dig!
2014-02-03

  Bar Jesus
Känns som om det gör fruktansvärt ont.
2014-01-11

  Destino
En text som berör
2014-01-10

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Starkt skrivet! Berör
2014-01-10
  > Nästa text
< Föregående

mickech
mickech