Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Idag är det snö och pennan jag fattade tag i för att skriva. Benmärgsundersökning hägrar. Feberfri vore underbart.....


Vintern

Vintern-
har anlänt
på något vis känns det
som att någon ett vitt
ljus oss sänt

Vintern-
till slut dök du
med dina vackra flingor opp
nu känns det lite långt
till tussilagoknopp

Vintern-
jag står vid mitt fönster
plötsligt ser jag spår
gjorda av barnen
det är en ängels vackra mönster

Vintern-
en årstid man helst
vill hoppa över
naturen sin vila nu behöver
men man vet att dagarna
på något vis ändå går
mot en underbar vår

140111




Bunden vers (Rim) av sajo
Läst 183 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-01-11 15:53



Bookmark and Share


  ULJO
väl fångat
2014-01-13

    ej medlem längre
Riktigt bra
2014-01-13

  Rozsi.kovacs

gillar din text bra ordat här
2014-01-11

    ej medlem längre
Så fint skaldat!
2014-01-11

  Larz Gustafsson VIP
Jag hatar vintern och snön.
2014-01-11

  Lars Hedlin
Mycket bra skriftat!
2014-01-11
  > Nästa text
< Föregående

sajo