Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven några gagar efter min far dog 1984.


Jag anar din närvaro.

Jag känner din närvaro.
När mina fötter når våta stenar slipade av millioner vattendroppar,där jag sitter på åkanten
Jag känner din närvaro.
När öringen sakta stiger upp ur en virvel i det mörka vattnet och sakta suger i sig en slända
Jag känner din närvaro.
När solen kittlar mitt skinn och vinden snirklar sig fram mellan trädens grenar.
Jag känner din närvaro.
När vattendroppar likt kristaller studsar på dem spänstiga bladen och landar på min utsträckta handflata.
Jag tror att du finns.
När bladens mjuka famn sluter sig runt min kropp
Jag tror att du finns.
För hela naturen ropar ditt namn.
Jag vet att du finns.
För himmelens portar står på glänt när jag sluter mina ögon och sakta slumrar in i din famn.




Övriga genrer av Jerry Engström
Läst 191 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-01-11 18:01



Bookmark and Share


  Ponkla
Fint, följsamt skriven i detalj!
2014-01-13

  mare VIP
Så vacker!
2014-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Jerry Engström
Jerry Engström