Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fågeln Fenix .

Fågeln Fenix .

Så lyfter den mot himlen rakt mot solens gulröda hjärta.

Lämnar tyngdlös allt bakom sig starka vingar lyfter den.

Svingar sig mot nya vidder siktar rakt mot livets kärna.

Utan mod finns ingen framtid våga bränna vingarna.




Fri vers (Fri form) av Jerry Engström
Läst 342 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-07-22 01:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jerry Engström
Jerry Engström