Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så älskad du är du svenska sommar.



Lägg dig ner i blomhavet vila din rygg på moder jord

Låt fingrarna gräva sig ner i den varma mullen

Känn den ljumma brisen smeka din lätt solbrända kind

En fjäril svävar viktlös över blommorna, vinglar lite vårberusad hit och dit.

Ett bi skyndar i rasande fart mellan blommornas nektarfyllda skålar.

Molnen skapar fantasifyllda krumelurer mot det djupblåa.

Känn blomdoft och doften av sommarvarm mylla.

Slut dina ögonen och känn sommaren fylla hela din varelse.

Så älskad du är du svenska sommar men alltför kort.




Fri vers av Jerry Engström
Läst 294 gånger
Publicerad 2014-01-29 14:44



Bookmark and Share


  Lollitta VIP
En fjäril svävar viktlös över blommorna

Molnen skapar fantasifyllda krumelurer mot det djupblåa.

_____________+++++
2014-02-15

  axveronika
Ja va fin
2014-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Jerry Engström
Jerry Engström