Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
du får honom.


till kvinnan som hade sex med min pojkvän.

jag undrar om du förstod vad det var ni förstörde
eller om du bara tänkte
att det är hans problem

jag undrar om det var han eller du
som sa att ni skulle hem till dig
om du lade handen på hans arm och viskade det
eller om han kysste dig och sa
jag vill ha dig nu
som han alltid sa till mig

jag undrar om du tänkte på honom när han smekte dig
eller kanske på någon annan
om du tyckte det var bra

jag undrar om du fejkade din orgasm
eller precis som jag, med honom, inte behövde

jag undrar om han gjorde allt för dig
som han brukade göra för mig
om han kysste dig från dina läppar till mellan dina ben
om ni sov nakna tätt intill efteråt
om han sa att du var vacker

jag undrar om du förstår vad du har gjort




Fri vers (Fri form) av e.c.c.
Läst 397 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-01-11 19:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Usch för båda. För den som ligger med ngn när den är tsm med ngn annan och för den som ligger med ngn som är tsm med ngn annan. Styrkekramar! <3
2014-12-29

  S.A.I. Steve Lando VIP
en pojkvän som gjort sitt livs värsta val

bra och stark text
2014-12-01

    ej medlem längre
otrohet är inte ett gott val.
2014-01-11

  Angela Bohlin VIP
Alltid smärtsamt att bli bedragen...


2014-01-11

  Katinka VIP
Oerhört smärtsamt att ställa sig alla dessa frågor. Din text känns äkta och ärlig. Väldigt bra. Du är stark.
2014-01-11
  > Nästa text
< Föregående

e.c.c.