Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gammal dikt, men det är fortfarande svårt


Att säga tack är svårt...

En svag låga lyser ännu
Men den mattas för var dag
Min livslust går sakta upp i rök

För det tar så mycket kraft
Att varje dag svälja gråt
Som ligger bakom bedjande ögon

Jag fick en underbar kommentar
Av en lärare på en dikt
Men det får mig bara att gråta

För jag har så svårt att höra något bra
Jag vet hon menade det hon sa
Det märktes så tydligt i allt

Men jag kunde inget annat
Än att säga tack och sänka min blick

För det är så svårt att glädjas
När livslusten runnit iväg

Där den enda tacksamhet jag kan visa
Är tårar av glädje och sorg
Dolda av fuktiga ögonfransar

 



Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-01-11 22:40



Bookmark and Share


  den nakna poeten
starka utryck med asiasichons relaterande känsloblödande hjärtsmärta av vad den drar fram inom en skälv när din penna blöder på pappret jag känner din smärta lilla ängel jag känner dina ord och din väg
2014-01-13

  Lars Hedlin
Mycket bra till insikt :)
2014-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP