Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eftersmak ( )

(Synonym: blåmärken).

Jag sover över.
Avlägsen, marken under.
Med sinnesstämning svindel,
försöker jag knyta upp
dina snaror men
fastnar med andan hängandes
en millimeter över
din beröringspunkt.

Du däremot
andas tillräckligt djupt
för att märka att min sömn
aldrig når ner dit.
Du sväljer varje fält
och ristar in din adress
i tomrummet.
Som om det vore mer
mottagligt-

Resterande timmar
tillbringas i värmen
som stiger, då din
kropp tinar
och
att någon kan vakna
så ovetandes som du.
Dina ögon i nacken,
ständigt bländade av solen.

Uppvaknandet.
Vinklar alla dimensioner inåt,
när du ler.




Fri vers av Sonia
Läst 347 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-01-13 13:50



Bookmark and Share


  Henning Hson
Otroligt bra
2015-01-15

    Billy Andersson
Håller med föregående!
2014-01-22

    ej medlem längre
Otroligt fint skrivet
2014-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Sonia
Sonia