Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÄRLDENS BREDASTE DIKTSAMLING

Han hadde kommit  över, svenska  akademiens 
ordlista,och för varje ord han  lärde sig  betydel-
sen av, blev det en dikt, så  det blev till  slut lika
många dikter som antal uppslagsord i ordlistan  
rymmer, vilket  resulterade i världens  bredaste 
diktverk,uppdelade i var sin bokstavsvolym,dvs
ett  diktuppslagsverk  fr A-Ö.  Verket kvalificcer-
ade  sig  mycket riktigt  i  "Guinness rekordbok",
och omnämndes  som  kandidat  till Nobelpriset  
i litteratur,som "Ett allmänngilltigt världsomfatt-
ande verk av mångfacceterande bottnar vars gig-
antiska  diktverk  inte  uteslutit  någonting, utan
omnämnt,  allt  i  ordalag   vilka   tidigare  aldrig
skådats i ett poesiverk"
Sten Wiking


 




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-13 18:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP