Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden tillhör livets 'små' och ogebripliga mysterier.


Just one crazy picture





Vad bilden föreställer?
En park mellan omgivande hus
en dag i september 2013.

En bild jag inte förstår mig på.
Var kommer dessa ljusa linjer ifrån
som dessutom är raka som spjut?

Om de bara befann sig på marken
kunde jag förstå det, men ett av dem
som finns på markens gräs

passerar också trädet
på den sida
som kameran befinner sig på.

Hur kan det komma sig att linjen
passerar trädet
och befinner sig sedan

i samma höjd i gräset.
Linjen borde passera trädet
på andra sidan.

Eller har jag fel?
Är det bara möjligt
att ta en sådan bild?




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-01-14 01:40



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
En god Fe
har väl landat
och vägen väl
för Dig sandat!
Och som tecken
till dig väl: "Randat"!
2014-01-14

  Jan Widströmer VIP
Prosaiska förklaringar: 1.infallande ljus i en inte helt glasklar lins 2.Motljus snett infallande uppifrån till vänster når linsen. Mera poetiskt: en ängel hastade just förbi.
2014-01-14

    ej medlem längre
Frågan ställs på ett mycket intressant sätt, melodiskt och gripande, och svaret på frågan som ställs: har jag inte en susning om. Men härlig läsning är det.
2014-01-14
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP