Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om att våga!


Kärlek

Kärleken kommer smygande
portionsvis
den tar små trevande steg på minerad mark

För den som bränt sig skyr elden
och därför blir det svårt att älska någon
som är rädd för kärleken

Och allt han vill är att älska dig
men han minns fortfarande hur
smärtsamt det är att gå sönder inuti
därför blir han så svår att älska

Men kärlekens styrka är lika stor
som när en blomma forcerar asfalten
och reser sig och slår ut...




Fri vers av mickech
Läst 243 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-01-14 14:02



Bookmark and Share


  Rise Little One
Man lever bara en gång så hellre smärta än likgiltighet.
2014-01-14

    ej medlem längre

Sårbarheten och Styrkan
leder orden av kärlek här ..
Bra ..
2014-01-14
  > Nästa text
< Föregående

mickech
mickech