Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet vad som behöver göras


Målet är tydligt och uppsatt
Jag är strategisk
Logisk
Handlingskraftig

Jag har kraschat
Har gjort det förr
Vet vad som behöver göras

Jag drar täcket över huvudet
och somnar om




Fri vers av Kajsa Nilsson
Läst 232 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-15 14:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kajsa Nilsson
Kajsa Nilsson