Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pilgrimsfärd

Mången månar har flytt sedan jag reste min vandringsstav
Natten har gått vid min sida, känt min andedräkt
Orden tålmodigt bidande i skuggorna kring
lägereld och stjärnljus
Snåriga stigar outtröttligt trampade under mina fötter

Tidevarv har lagts till tidevarv, djup ropat till djup
Den väntande vakar vid härdens glöd
Sätt ej ljuset under skäppan i natt
Ett faderlöst barn återvänder i gryningen




Fri vers (Fri form) av Martin Lundmark
Läst 198 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-01-15 19:30



Bookmark and Share


  Lärling
Mycket fint!
2014-01-21

  aol
starkt bra djuplodande skaldat här,
2014-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Martin Lundmark
Martin Lundmark