Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam

Det är inte ert fel.
Att jag sitter här ensam.
Att jag inte är hel.

Jag står i mörkret.
Gett upp mitt sökande, slutat treva efter lyset.
Sitter i min ensamhet.

Tårar rinner.
Hjärtan brister i tusentals bitar.
Med vinden vänner försvinner.

Förlåt för jag inte räcker till.
Förlåt för jag inte är de underbarn jag varit.
Förlåt för jag inte mera vill.

Jag klarar inget mer.
Jag är trött på att fejka.
Mina ögon är blanka, hur kan ingen se?




Övriga genrer av The Girl With A Fake Smile
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-01-16 16:59



Bookmark and Share


  Yeppis
Ge inte upp,kram
2014-01-18

    ej medlem längre
Du är värd att älskas för din egen skull!
stor /liten vuxen/ barn.. spelar ingen roll..poesin är ålderslös i mina ögon
Skriv..och skriv ..du kanske skriver dig hel så småningom. Tappa inte hoppet!
Du är modig som skriver.
Kram och tack för din känslofyllda text!
Zafiro*
2014-01-16
  > Nästa text
< Föregående

The Girl With A Fake Smile