Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget val, valde fel

Vaknar upp, kallt

Frost på marken, lite kvar i kvartingen, tack

Mamma du stoppade om mig inatt

Förlåt att jag inte gick till din grav igår

Allt är så dimmigt ser inte, fattar inte

Minns att jag hörde på stan att ni bor kvar

Min fru, mina barn


Förlåt att jag inte stoppar om er om kvällen.

Minns inte mycket längre

Allt är slut, fattar inte

Tror inte ni kommer gå till min grav

Dimmorna skingrar sig, jag ligger kvar

Somnar in, varmt 




Fri vers av Skogsdröm
Läst 254 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-01-16 19:40



Bookmark and Share


  stig wikman
MYCKET VÄRME
OCH KÄNSLA
I DENNA TEXT.

KRAMÅAPPLÅD.
2014-04-08

    samole
Väl skriven
2014-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Skogsdröm