Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solljus och kyla

Jag visste ju inte
Att de röda rosorna
Skulle vissna i samma sekund
Som frostrosorna började synas
På lövlösa trädgrenar

Nej kanske inte visste
Men anade gjorde jag nog
För de röda rosorna
Levde av solljus
Medan frostrosorna
Lever av kyla




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-01-16 23:52



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så fint skrivit!
2014-01-21

  Angel of love
Vackra kontraster.
2014-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP