Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
synonymer för dig


det finns inga

Du löste all mina gåtor
när själv blev du svaret
går du, tro inte att jag
finner nytt svar åt mina
gåtor, i mitt hjärtas lexikon
det finns inga synonymer för
ditt underbara namn!




Fri vers av Miroo
Läst 202 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-01-19 00:54



Bookmark and Share


  Hon kallar sig poet VIP
"det finns inga synonymer för
ditt underbara namn!"
Ja exakt så, bara exakt så!
2014-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Miroo