Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ibland i livet lär vi oss som bäst, då när vi tappar kontrollen. för just då inser vi om vilka vi igentligen är!


draken!

Flygande draken försökte härma vinden
Flög så högt så att den fick alla blickar mot sig
Fick så mycket luft i sig så att den kände sig överlägsen
Men snart glömde den att det var vinden som hjälpte draken dit
När snorren bröts, då log vinden och sa
hur högt/ lågt vill du att jag ska ta dig nu?




Fri vers av Miroo
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-01-20 01:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Miroo