Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hur målar du?

Mitt hjärta målar dig i mina tankar
mina tankar målar ditt namn i mina dikter
mina dikter målar mina känslor till en som är fortsatt du
Jag undrar om hur du målar mig i din vardag!?

- en osynlig själ som försöker spöka o skrämma dig?




Fri vers av Miroo
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-01-19 00:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Miroo