Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Melankoli


i väggarnas tapeter
föds en särpräglad
fas

där änglarna
kliver av

stannar upp


sprider sitt sken
av liljekonvalj

som styr in
i dig

splittras upp

kväver
andetaget

en millimeter
från målet




Fri vers av Xibir
Läst 386 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-01-19 01:16



Bookmark and Share


  ULJO
En vacker lek med ord i en melankolisk dans
2014-01-19

  Densen VIP
...Med en önskan,att få...med lycka se på livet;)
2014-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Xibir
Xibir