Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tacksam att ljuset kommer åter.....mer och mer


solljusväckning

Under täcket

vilande vårknopp

Solljusväckning

140119




Bunden vers (Haiku) av sajo
Läst 266 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-19 17:43



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så fint skrivit!
2014-01-21

  ULJO
Stiligt skriftat
2014-01-19
  > Nästa text
< Föregående

sajo