Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att våga


Sårbarhet...

Jag vågar släppa in dig
trots att du skrämmer mig

Jag vågar riva min mur
för det känns som
att nu är det min tur

Känner mig naken och oskyddad
de murar
jag så omsorgsfullt byggt upp
jag är sårbar och utan skydd

Sårar du min själ
så tror jag att du vet
nu när du känner mig så väl

Att muren för all framtid
blir ogenomtränglig
kärleken är ju trots allt förgänglig...




Fri vers av mickech
Läst 285 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-20 10:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du är väldigt bra på att förmedla dina känslor.
2014-02-03

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Fint skrivet...man måste våga ännu en gång...
2014-01-20

  Rise Little One
Två steg fram och ett steg bak känns det som... ändå låter det lovande ut för "kärleken är ju trots allt förgänglig"...
2014-01-20
  > Nästa text
< Föregående

mickech
mickech