Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

längtan

Längtan
vad ska vi göra
med all denna
längtan
som inte vet vart den vill
och som inte
under några som helst
omständigheter
tycks låta sig
kuvas
(inte ens av klarsynthetens
pistoler då dom riktas mot
tinningen)
utan helt sonika
bara rusar vidare
vidare





Fri vers av Svante Thomas
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-20 23:43



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
bra uttryckt om känslorebellen
längtan
2014-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Svante Thomas
Svante Thomas