Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i detta nu

i detta nu:
ett fönster
en och annan mås
som glider förbi
om lyckan finns
så finns den
inte mellan dessa väggar
någon annanstans
kanske
här: bara fönstret
måsarna
och syrenerna som doftar
i trädgården
på andra sidan vägen




Fri vers av Svante Thomas
Läst 242 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-05-16 21:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Svante Thomas
Svante Thomas