Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan hopp..

Behöver kärlek, tro och hopp
men för att kunna ta emot, så måste
man ha förmåga att ge, livslusten i denna kropp
finns ej mer, efter att i åratal löpt gatlopp

För att till slut har slagits på rygg
finns inget hopp vid horisonten att se
döden är hur som helst aldrig snygg.




Fri vers av mickech
Läst 272 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-01-21 15:56



Bookmark and Share


  Rise Little One
Hoppet finns så länge man lever...
2014-01-21

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
En vemodig text...man får inte ge upp...livet är en gåva trots allt...
2014-01-21
  > Nästa text
< Föregående

mickech
mickech