Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är bara en soptunna

Så håna mig då
Jag verkar ju ändå vara
Hela stans soptunna

Jag svär på att inte skvallra
Vad ni än gör mig

Jag lovar på heder och samvete
Att fortsätta le utåt
Även om mitt inre brister

För vad spelar det för roll
Om jag gråter bakom fasaden
Bara ni får avreagera er

Ert liv har så mycket mer värde
Än vad mitt någonsin kommer få

Så håna och kränk mig bara
Jag lovar att inte svika

Utan bara snällt sitta där
Med mitt påklistrade leende
Medan jag gråter blod inombords




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-01-21 23:11



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Hoppas att texten
inte gäller dig. Ingen
får bli behandlad så.
Starkt skaldat!
Kram

2014-01-22

  Ljusletaren
När ska plågoanden vakna?
Så här får det inte alls gå till!!!!
/kram
2014-01-22

    ej medlem längre
Nej
En text jag hoppas är fylld av osanning. INGEN ska behandlas så....
2014-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP