Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt om tid.


Spåret.

Ett spår, nu tydligt i snöslasket.
Detta är mitt spår
som ångar bort
i vårsolen.




Fri vers av timoteus
Läst 603 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-01-21 23:20



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
kort men innehållet är där
2018-01-07

    Lars Folcke
Existens - enkelt och klart; nu, då...fint
2015-01-10
  > Nästa text
< Föregående

timoteus