Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkret

Mörkret är tungt och svart
mörkret suger i sig all kraft

Kraftlös och orkeslös sitter jag här
i det totala mörkret finns inget som bär

Du skrämmer mig inte längre
du ligger i mina händer

Nyfikenheten är stor
på att få se var du bor




Fri vers av mickech
Läst 292 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-22 05:48



Bookmark and Share


  Rise Little One
Mörkret är skrämmande men egentligen är det bara en nyans...
2014-01-22

    ADI Nehlin
berörande text
2014-01-22
  > Nästa text
< Föregående

mickech
mickech