Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De kom åter mina ord....skönt tycker jag


Välkommen tillbaka mina ord

Mina ord-
iband vet jag inte
vart dom är

Jag tänker efter
är ni där

Mina ord-
undrar vart ni
gömt er

Jag tänker efter
nu säkert ni är
någonstans och på mig
ser

Mina ord-
papperet så tomt
fast jag håller
pennan i min hand

Jag tänker efter
fastfrusna ni kanske är
på en strand

Mina ord-
ni är som konst
fem-sju-fem, rim eller
vers

Jag tänker efter
jag saknar er det känns
som en riktig pärs

Mina ord-
pennan fick
en dag följa med ut
vid de vitklädda trädets grenar
så insåg jag mina ord har
inte tagit slut

Jag tänker efter
jag är tacksam ni finns
för min text som nu är gjord
om den rödbröstade domherre
ligger nu på mitt bord

VÄLKOMMEN tillbaka mina ord

140122




Bunden vers (Rim) av sajo
Läst 253 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-01-22 08:30



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycke bra skrivit!
2014-01-22

    ej medlem längre
Härlig är din text!
2014-01-22

  Minkki VIP
Vad roligt - och så fint de ställer sig på raderna!
2014-01-22
  > Nästa text
< Föregående

sajo