Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knackelibank..

Hur många lås
kan det finnas
på min hjärtedörr..
jag öppnar och öppnar
antingen går dörren
igen eller så
finns ytterligare en
och en, och en..
jag vill komma in..
för att göra mitt
hjärta sällskap,
hon har varit ensam
alldeles
för
länge.




Fri vers av Shifra
Läst 173 gånger
Publicerad 2014-01-22 16:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra