Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänskap

Jag ska minnas det vackra vi gav varann
allt det som vi vann

Du och jag brydde oss om varann
vi visade hänsyn och gav respekt
när vi varann fann

Du är den ende som förstått
det som inuti mig pågått

När du låter din värme flöda
faller vi alla till föga




Fri vers av mickech
Läst 282 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-01-22 18:16



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Fin vänskap
2014-01-26

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Fina rader om vänskap! Bra
2014-01-22

  Rise Little One
Värmande rader om vänskap.. Hänsyn och respekt är de viktigaste grundstenarna som detta band bygger på.
2014-01-22
  > Nästa text
< Föregående

mickech
mickech