Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Överlevnad

Allvarligt talat: 
Konstigt nog 
eller kanske inte;
för att överleva 
med en viss framgång i livet 
måste man vara 
helt inte klok. 
Wärlden som bilden
är uppklippt,
splittrat,
urtorkat.
För att överleva
och inte tappa all sinnen
bör vara en inte klok,
snarare, helt kortkat.


P.S. Och helt puckat 
för att ta livet på allvar. 
22.01.2014




Övriga genrer (Satir) av Julianna Strandberg VIP
Läst 309 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-22 19:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Julianna Strandberg
Julianna Strandberg VIP