Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns..

Det finns så mycket kärlek i dig
du är en varm och välkomnande person
du berör mig

Du berörs av samma faror
sanna tvivel, samma våndor
och vi upplever samma maror

Långt bort i tunneln kanske det står ett ljus
som leder oss fram till lyckans hus




Fri vers av mickech
Läst 254 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-01-23 16:54



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
vackert..håller tummarna
2014-01-24

  Destino
Så fint skrivet

2014-01-23

  Angela Bohlin VIP
I vissa människor kan vi spegla oss och känna igen oss i varandra
2014-01-23

  Maj-Lis VIP
Vackert skrivet
2014-01-23

  Rise Little One
Vi alla är människor med likadana känslor och plågor vid olika tillfällen...
2014-01-23
  > Nästa text
< Föregående

mickech
mickech