Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntan på dig

Vinden piskar mig
när jag går på denna öde strand
väntar på dig
som satt mitt inre i brand

Vi kommer ganska nära varann
då jag går på denna öde strand
du är tålmodig, väntar in mig
som om jag kom från ett fjärran land
vi vet ju båda två att man inte undkommer dig.




Fri vers av mickech
Läst 246 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-24 12:17



Bookmark and Share


  Rise Little One
Den som längtar efter något gott väntar aldrig för länge... Det gäller även för människa och dess känsla...
2014-01-24

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Vacker och kärleksfull...bra
2014-01-24
  > Nästa text
< Föregående

mickech
mickech